Xiaomi ще дебютира във Великобритания през ноември

1
1093
Добри новини за феновете на Xiaomi. Особено за тези, които са във Великобритания. Компанията официално обяви, че от ноември продуктите ѝ ще се предлагат и на Острова.

Подобен ход определено е сериозен за китайския производител. Официалната дата, от която Xiaomi ще стъпи във Великобритания е 8-и ноември. Два дена по-късно в Лондон ще бъде открит и първият магазин на китайския производител в White City – най-големия пазарен център в Европа..

С тази стъпка Xiaomi отново затвърди амбицията си да увеличи влиянието си в Европа. Припомняме, че през 2017 г. компанията дебютира в Испания, а продуктите на Xiaomi вече могат да се намерят и в България. От 2018 г. пък и Франция, и Италия започнаха да продават устройства на китайския производител.

Първите признаци за навлизането на Xiaomi във Великобритания дойдоха, когато беше сключено партньорството с телекома Hutchison. Все още обаче не е ясно кои устройства на компанията ще се предлагат на Острова.

Според анализаторите не е изключено да видим и изцяло нов продукт, който досега не е бил предлаган извън Китай. В Испания например Xiaomi дебютира с най-новите си устройства по онова време – Mi Mix 2 и Mi A1.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Цар Навуходоносор Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Цар Навуходоносор
Цар Навуходоносор

Стъпка по стъпка. Първо Huawei, после Xiaomi, после ще видим.