Xiaomi ще дебютира във Великобритания през ноември

1
1171
Добри новини за феновете на Xiaomi. Особено за тези, които са във Великобритания. Компанията официално обяви, че от ноември продуктите ѝ ще се предлагат и на Острова.

Подобен ход определено е сериозен за китайския производител. Официалната дата, от която Xiaomi ще стъпи във Великобритания е 8-и ноември. Два дена по-късно в Лондон ще бъде открит и първият магазин на китайския производител в White City – най-големия пазарен център в Европа..

С тази стъпка Xiaomi отново затвърди амбицията си да увеличи влиянието си в Европа. Припомняме, че през 2017 г. компанията дебютира в Испания, а продуктите на Xiaomi вече могат да се намерят и в България. От 2018 г. пък и Франция, и Италия започнаха да продават устройства на китайския производител.

Първите признаци за навлизането на Xiaomi във Великобритания дойдоха, когато беше сключено партньорството с телекома Hutchison. Все още обаче не е ясно кои устройства на компанията ще се предлагат на Острова.

Според анализаторите не е изключено да видим и изцяло нов продукт, който досега не е бил предлаган извън Китай. В Испания например Xiaomi дебютира с най-новите си устройства по онова време – Mi Mix 2 и Mi A1.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Цар Навуходоносор
Цар Навуходоносор

Стъпка по стъпка. Първо Huawei, после Xiaomi, после ще видим.