Xiaomi CC9 Pro наистина ще има 108 МР камера

6
2598

Информацията за излизането на смартфона Xiaomi CC9 Pro бе официално потвърдена. Днес компанията Xiaomi публикува тийзър, който не само потвърди името на новото мобилно устройство, но и че новият смартфон ще има камера с резолюция 108 МР. Едновременно с това бе обявено, че анонсът на смартфона Xiaomi CC9 Pro ще се състои на 5 ноември тази година.

Xiaomi CC9 Pro не само ще има оптичен сензор с рекордна към днешен ден разделителна способност, но и ще бъде първото мобилно устройство на тази компания с пет оптични сензора на задния панел. Заедно с предната камера, фотосензорите в този телефон и съответно, камерите, стават общо шест.

Трите оптични сензора ще бъдат обединени в един общ блок, а другите два ще бъдат разположени в долната част на устройството. Предполага се, че единият от тези два сензора ще се използва за определяне дълбочината на сцената. Появи се и неофициална информация, според която смартфонът Xiaomi CC9 Pro ще предлага 5х оптичен зум без загуба на качеството.

Освен това, генералният директор на Xiaomi Лей Джун публикува в своята страница в китайската социална мрежа Weibo част от снимка, направена с камерата на смартфона Xiaomi CC9 Pro. Лей Джун не показва цялата снимка, а само 0,8% от нейната площ. По този начин се подчертават фотографските възможности на новия мобилен телефон на Xiaomi.

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
stormofblood
stormofblood

Направо да направят целият панел в камери и няма кой да ги бутне :)))

Kuzmanovv
Kuzmanovv

Голяма простотия. Кой ще ползва снимки по 40МВ едната❓Поредният въздух под налягане.

Разум
Разум

Нали знаеш, че не е задължително всичките ти снимки да са с най-високата резолюция и можеш да си я намалиш за определени случаи? А и телефона ти като има 100+ гб памет за какво ще я използваш?

МъдиУотърс
МъдиУотърс

По 2-3гб са вече игрите на тел. Сложи там 10-20гб и надърпа още 30-40 лил крап музика, всяка сутрин селфи във фитнеса или муцунка за гаджето и свърши мястото.

МъдиУотърс
МъдиУотърс

Снимката ми с dslr, колко мислиш е, негатив без картина си с тази мисъл. Само тропаш, без да мислиш.

Van Duke
Van Duke

Nokia 808 pureview-41mp sensor, е най добрата камера в телефон