Известното уеб-издание GSMArena непрекъснато следи популярността на съвременните смартфони и всяка седмица публикува техния рейтинг, използвайки информацията от своя уеб-сайт.

На 6 март излезе поредната класация на GSMArena. Според тази информация, най-желаният смартфон през изминалата седмица е бил Xiaomi Mi 6X. Счита се, че причината за това е неговият скорошен анонс, с който бяха обявени техническите характеристики на устройството. На второ място в тази класация се нарежда Xiaomi Redmi Note 5 Pro, който преди седмица оглавяваше този рейтинг. Третото място е за флагманския смартфон Huawei P20 Pro, който се продава от малко повече от две седмици.

На четвърта позиция се намира Oppo F7, а на пета – Huawei P20 Lite.

На шесто място в седмичния рейтинг на GSMArena е класиран Asus Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL, харесван за добрия си хардуер и ниската цена. Седмата позиция е на Xiaomi Redmi 5 Plus, който в някои региони е известен като Redmi Note 5.

Но осмо място се намира Vivo V9, на девето – Samsung Galaxy J7 Pro. Десетото място в този рейтинг е на Xiaomi Mi A1, работещ по управлението на чист Android 8.1 Oreo. Но този телефон няма 18:9 екран и започна да губи популярността си сред потребителите.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари