Xiaomi Mi 9 Explorer Edition: официални тийзъри и снимки

2
1035

След два дни е обявена презентацията на смартфона Xiaomi Mi 9 Explorer Edition. За новото мобилно устройство е известно почти всичко, остана да се разбере размерът на диагонала на екрана, капацитетът на акумулаторната батерия и цените на различните версии.

Този път Xiaomi реши да не прави интрига и сама да представи основните технически характеристики на своя флагман. По този начин, по време на презентацията на Xiaomi Mi 9 Explorer Edition ще бъдат потвърдени вече известните спецификации и ще се съобщят цените, но може и да се появи нещо ново.

Главният директор на компанията публикува тийзъри и снимки на новото монилно устройство. Както се предполагаше, специалната версия на смартфона има тройна основна камера и прозрачен заден панел, под който е поставена красива имитация на хардуера на смартфона. Според тази информация, дебелината на задния панел е 0,4 мм, а на рамата – 0,3 мм, което би трябвало да окаже положително влияние на разсейването на топлината.

Каза се, че Xiaomi Mi 9 Explorer Edition ще предложи на потребителите максималните към днешен ден 12 GB оперативна памет, 48 МР фотосензор в основната камера с апертура F/1,47. Според изтеклата, но непотвърдена вътрешна информация, новият мобилен телефон ще струва доста – $885.

Допълнително в уеб пространството се появи снимка на специална версия, посветена на новия фантастичен екшън „Боен ангел“.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
МартинАлекс Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Алекс
Алекс

48 МР фотосензор в основната камера с апертура F/1,47.
В gsmarena-та – 48 MP, f/1.8….дълбоко се съмнявам да е 1.47 както е обявено тук.

Мартин
Мартин

Няма такова животно – апертура F/1,47, но пък има животно – смешник.