Най-технологичният смартфон на 2017 година е iPhone X, но не всеки е готов да даде $1000. Ето защо китайските компании предлагат нови и нови копия на флагмана на Apple, които постепенно стават все по-добри.

Едно от тези копия на iPhone X е смартфонът Xiaomi Mi MIX 2s, първата информация за който се появи преди няколко месеца. Днес популярният уеб-портал Gizmochina съобщи, че Xiaomi съвсем скоро ще представи интересния Mi MIX 2s.

Според тази информация, Xiaomi Mi MIX 2s се базира на системата-върху-чипа Qualcomm Snapdragon 845 и ще бъде анонсиран по време на предстоящото събитие MWC 2018 в края на февруари. Това ще стане на специално мероприятие, на което ще бъде показан Mi 7 и други китайски мобилни устройства. Главната особеност на телефона е екранът без странични рамки в стил iPhone, горната рамка на който някои медии наричат „моновежда“.

Смартфонът Xiaomi Mi MIX 2s ще бъде по-мощен от iPhone X и с много по-дълга автономна работа. Той ще има едновременно USB Type-C порт и стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо.

Очаква се цената на Xiaomi Mi MIX 2s да е не повече от $600 и този телефон може да накара притежателите на iPhone X да се замислят, понеже устройството ще предложи по-големи възможности при по-ниска цена.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
15 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари