Redmi е много успешна фамилия смартфони на Xiaomi, която стана популярна в целия свят. Успехът подтикна създателите на тези устройства да предлагат най-различни вариации, а сега разбрахме, че на 14-ти февруари ще бъде показана подобрената версия на Xiaomi Redmi Note 4 и това е Xiaomi Redmi Note 4X.

В един от своите корпоративни блогове Xiaomi публикува тийзър-покана, а с който обяви за появата на приятен смартфон за Деня на влюбените. Тийзърът показва числото 16, което би могло да означава, че масовите продажби ще започнат на 16-ти февруари, но много експерти предполагат, че по този начин се намеква използването на чипа Snapdragon 625, произвеждан чрез 16 нанометров технологичен процес. Това означава, че ще има и международна версия на Redmi Note 4, който бе представен единствено на индийския пазар.

Според неофициална информация, новият Xiaomi Redmi Note 4X ще има 5,5-инчов дисплей с резолюция 1920х1080 пиксела, процесор Snapdragon 653 с осем ядра, 4 GB оперативна памет, 32 или 64 GB флаш-диск, основна камера с резолюция 13 мегапиксела, предна камера с резолюция 5 мегапиксела, скенер за пръстови отпечатъци и 4000 mAh батерия. Очаква се, че версията на Xiaomi Redmi Note 4X с 4/32 памети ще струва $145.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за