Xiaomi Redmi Note 5A Prime бе сертифициран в САЩ

0
667

Устройство на Xiaomi, подобно на Redmi Note 5A Prime и с номер на модела MDG6S, се появи във Федералната комисия по комуникациите на САЩ, което може да означава официалното навлизане на Xiaomi в Щатите.

Единственият начин да имате смартфон от Xiaomi в САЩ – това е да го внесете. US Mobile обикновено предлагаше телефони на Xiaomi неофициално, но това вече не съществува.

Телефонът в списъка на FCC вероятно е Xiaomi Redmi Note 5A Prime, който е официален извън САЩ. Той разполага с 5.5-инчов 720p IPS LCD дисплей, 4 GB оперативна памет, 64 GB памет за съхранение и възможност за разширяването й чрез microSD карти. Вътре в апарата работи чипсета Snapdragon 435.

Трябва обаче да се има в предвид, че сертифицирането от FCC все още не означава, че Xiaomi ще започне да продава своите телефони в САЩ. Производителят все още не е направил официално изявление относно евентуалното й навлизане в тази страна.

Но това е един добър показател, че купувачите от САЩ скоро ще могат да се насладят на продуктите на Xiaomi. Разработчикът укрепва своя патентен портфейл, благодарение на сделките си с Microsoft и Nokia, така че може би това е нещо, към което той се стреми.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари