Xperia G3112 и G3121 са първите телефони на Sony за 2017 г.

1
199

Sony е един от производителите, които вече гледат към следващата година и доказателство за това са два нови смартфона, които току що бяха регистрирани в руския телекомуникационен регулатор.

Засега известни с вътрешните си производствени номера Xperia G3112 и G3121, това изглежда са първите модели, които японският гигант е подготвил за началото на 2017 г. За съжаление, на този етап не можем да знаем практически нищо за тях, освен че по-скоро се касае за апарати от среден или дори бюджетен клас.

Така например, преди време Xperia E4 имаше номер G2104, но Sony не се отличава с особено последователна номерация, така че е възможно новите телефони да са по-близки до Xperia XA с нейния номер F311x.

Интересно е, че към момента практически отсъстват слухове за нови Xperia телефони, но е вероятно някое от следващите големи изложения като CES и MWC да се окаже добър форум за анонси. Междувременно, с минаването на моделите през още национални регулатори със сигурност ще излязат повече подробности за техническите им параметри и дори снимки.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари