През април тази година, ZTE представиха флагманските си устройства ZTE Axon 30 Ultra и ZTE Axon 30 Pro, а преди дни беше анонсиран за продажба в Китай техният по-скромен събрат ZTE Axon 30. Очаква се датата на глобалното му разпространение да бъде обявена по-късно тази година.

Това, което предлага ZTE Axon 30 е чипсет Snapdragon 870 (максимална тактова честота – 3.2GHz), версия с 8GB или 12GB RAM и пространство за съхранение на данни от 128GB или 256GB. Тези характеристики са видимо занижени спрямо представения през април ZTE Axon Ultra, който се предлага с 16GB RAM и 1TB сторидж пространство. Другата съществена разлика тук се явяват камерите. Макар и трите модела да имат 16-мегапикселови предни камери, то тази на Axon 30 е поместена под дисплея на устройството.

Самият той е 6.9-инчов AMOLED и идва със 120Hz честота на опресняване, съотношение на страните на екрана 20.5:9 и DTS:X Ultra immersive 3D аудио. Дисплеят е снабден със свой собствен чип, което подобрява значително синхронизацията и точността му. По отношение на вградената в него камера, то тя е подпомогната от седем слоя от суперпрозрачни материали и три специални технологии за оптимизиране на представянето, за да може зоната около камерата да отразява максимално светлината.

Що се отнася до задно разположените камери, то става въпрос за конфигурация от AI-управлявана четворка, включваща основната 64-мегапикселова широкоъгълна (120-градусов обхват) камера, 3-сантиметрови макролещи и DoF лещи. Освен различните филтри и други възможности за любителите-фотографи, с които да направят своите снимки още по-богати и цветни, конфигурацията поддържа Super Night режим, синхронно снимане с целия набор от камери, двупосочна видеостабилизация, интелигентната система за заснемане на кратки видеа VLOG и др.

Дебелината на корпуса е едва 7.8mm с тегло от 189 грама, а батерията на устройството е с капацитет от 4200mAh.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари