ZTE представи смарт часовника Watch Live със SpO2 сензор, 3 седмици автономна работа и ниска цена

1
1229

Днес, на 27 ноември, компанията ZTE тихо без особен рекламен шум анонсира своя нов смарт часовник ZTE Watch Live с квадратен дисплей, функция за мониторинг на сърдечния ритъм и автономна работа до три седмици.

Смарт часовникът ZTE Watch Live е оборудван с 1,3 инчов сензорен TFT дисплей с резолюция 240х240 пиксела. Производителят специално подчертава, че устройството може да работи от 14 до 21 дена с едно зареждане в зависимост от начина на използване.

ZTE Watch Live може да извършва денонощен мониторинг на сърдечния ритъм, да измерва нивото на кислород в кръвта и да следи за качеството на съня. Новият смарт часовник може да разпознава 12 вида спорт, включително ходене, бягане, скачане от трамплин, каране на ски, плуване, каране на велосипед и още много други.

По подразбиране устройството показва всички уведомления от смартфона, Може да управлява възпроизвеждането на музиката и работата с камерата, като с негова помощ може да бъде намерен смартфона, ако бъде изгубен. Освен това смарт часовникът ZTE Watch Live има защита срещу влага и прах от клас IP68.

Продажбите на смарт часовника ZTE Watch Live стартират в Китай от месец декември тази година при цена $35. Очакванията са в началото на следващата година устройството да се продава и извън Китай.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари