ZTE се подигра на Meizu за поканите с телефон Nokia

0
199

Миналата седмица китайският производител на мобилна електроника Meizu изпрати много специални покани за свое бъдещо мероприятие. Към всяка покана бе приложена кутийка, в която е поставен класическия мобилен телефон Nokia 1110. Много специалисти веднага счетоха тези покани за намек за бъдещо партньорство с компанията Nokia, която в момента активно търси партньори за завръщане на мобилния пазар. Meizu коментира оригиналните покани по следния начин: „Възнамеряваме да представим устройство, което ще бъде също толкова популярно, както и легендарната Nokia 1110“. ZTE, които са конкурент на Meizu реши да се подиграе на тези покани.

 

Точно както и Meizu, китайската компания ZTE възнамерява да проведе специално мероприятие на 29-ти юли. Компанията изпрати до средствата за масова информация подобни покани, към които е добавен мобилен телефон Nokia 1110, но нарочно счупен. Очевидно ZTE намекват, че техният нов смартфон V5 изцяло ще унищожи новия Meizu M2, който също ще бъде представен на 29-ти юли тази година.

неотдавна в уеб-пространството се появиха първите фотографии на смартфона ZTE V5, дизайн на който много прилича на миналогодишния флагман Meizu MX4. Злите езици коментират, че ZTE са копирали не само поканите, а и дизайна на смартфона.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари