През януари ZTE се ангажира да пусне първия си 5G телефон през първите шест месеца на годината. Това ще се случи на MWC на 25 февруари (следващия понеделник), а поканата за събитието обещава “New Axon, New 5G Flagship”.

Не е ясно дали тези две изречения се отнасят до едно и също устройство или два модела. Знаем, че има Axon 10 Pro в процес на разработка и той ще работи със Snapdragon 855, така че 5G определено е възможност. Колкото до камерата, тя трябва да е цели 48МР. Въпреки това, дизайнът на устройството все още не е известен.

Въпреки това, повечето компании пускат отделни линии за дебютните си 5G телефони – Samsung, OnePlus, Huawei, LG и други издават своите флагмани и продължават с отделен 5G телефон. Така че, можем да имаме Axon 10 Pro и Axon 10 5G или нещо подобно.

Сродната марка nubia ще разкрие сгъваем телефон на 25-ти февруари. Също така, ZTE може да покаже нови телефони от достъпната серия Blade. ZTE подготвя нов смартфон още след като приключи борбата си с ограниченията от страна на САЩ. Малко е известно за това устройство, въпреки че, знаем, че е смартфон с кодово име V1000 и чипсет MediaTek Helio P70.

 

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за