LG представи на пазара интересното устройство Pocket Photo. Това е съвсем малък по размери и тегло принтер, който може да разпечатва фотографиите, записани в мобилните устройства.

Габаритните размери на новия принтер са 125 × 78 × 22 милиметра при тегло 177 грама. За връзка със смартфона се използва безжична Bluetooth връзка. Поддържат се мобилните устройства, работещи под управлението на операционните системи Android и iOS. Съответните приложения за тях дават възможност за несложни графични операции – редактиране, добавяне на текст или QR код. Устройството поддържа графичните формати JPEG и PNG.

В мини принтера се използва технологията ZINK: цинкова хартия, покрита с няколко цветни слоя от специално кристално вещество. При нагряване, веществото се отпечатва върху хартията. Същата технология се използва и в мобилните принтери Polaroid PoGo.

Захранването се осъществява от 470 mAh батерия, капацитетът на която е достатъчен за разпечатването на 20 кадъра. Зареждането на акумулаторната батерия става за около 30 минути.

Мини принтерът LG Pocket Photo се предлага при цена $119. Консумативът от 30 листа струва $15. Предлагат се модели с бял и розов цвят на корпуса.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари