Заменете стария си фотоапарат за нов Lumix G!

1
962

Атрактивно предложение за фотолюбителите през месец октомври! 

Днес Panasonic обяви, че стартира предлагането на интересно предложение за фотолюбителите. Всеки, който предаде стария си фотоапарат през месец октомври, ще получи специална отстъпка при покупката на нов Lumix G!

Lumix G80 – огромни възможности

Снабден с широк набор от модерни технологии и практични функции, поместени в здраво и компактно тяло, LUMIX G80 е предназначен да помогне на активните фотографи и видеооператори да заснемат с лекота приключенията си, независимо от метеорологичните условия. Ключов за фотоапарата е 16.0-мегапикселовият Digital Live MOS сензор без нискочестотен филтър, позволяващ заснемане на висококачествени реалистични образи с отлична разделителна способност. 

Идеален за снимане на открито, фотоапаратът е оборудван с нов двоен стабилизатор на образа, комбиниращ стабилизация в тялото и стабилизация в обектива. Модерният стабилизатор ви помага да заснемете чисти и прецизни образи, дори в тежка среда с бързи движения, минимизирайки ефектите от треперенето на ръцете и или заклащането при преминаване през открит терен. В крайна сметка, животът не стои на едно място, не трябва да стоите и вие.

Постигане на прецизни, реалистични детайли и великолепно пресъздаване на цветовете

LUMIX GX800 позволява заснемане на висококачествени, реалистични изображения с отлична резолюция, висок контраст и великолепно пресъздаване на цветовете. Ограничаването на резолюцията е редуцирано, благодарение на отпадането на нискочестотния филтър. Процесорът Venus Engine пресъздава великолепни цветове в изображението, например на синьото небе, чрез разделяне и регулиране поотделно на цветовия тон, наситеността и яркостта. Комбинацията от Digital Live MOS сензора и процесора Venus Engine осигурява заснемане на чисти и прецизни образи с минимален шум, дори при слабо осветление.

Ето всички модели, които участват в промоцията:

DMC-GH4EG-K

DMC-GX80HEGK

DMC-GX80HEGS

DMC-GX80WEGK

DMC-GX80WEGS

DMC-GX80KEGK

DMC-GX80KEGS

DMC-GX80KEGT

DMC-GX80EG-K

DMC-GX80EG-S

DMC-GX80EG-T

DMC-G80HEG-K

DMC-G80MEG-K

DMC-G7HEG-K

DMC-G7HEG-S

DMC-G7WEG-K

DMC-G7MEG-K

DMC-G7KEG-K

DMC-G7KEG-S

DC-GX800KEGD

DC-GX800KEGK

DC-GX800KEGS

DC-GX800KEGT

DMC-GF7KEG-S

DMC-GF7KEG-T

Промоцията и условията й са достъпни на официалните уебсайтове на партньорите на компанията:

www.photosynthesis.bg
www.photopavilion.bg
www.dynaphos.com
www.fotosviat.bg
www.technopolis.bg

 

Промоцията е валидна от 1 до 31 октомври 2017 г.

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари