Започват продажбите на екшън-камерата TomTom Bandit

1
56

Компанията TomTom, специализирана в производството на устройства за автомобилна и персонална GPS-навигация, представи своя екшън камера модел Bandit.

Новата екшън-камера използва сензори за движение и GPS-модул, за да определи действията на потребителя и времето за започване на заснемането. Възможно е задаването на старт на заснемането при достигане на точно определена височина, географско местоположение и/или превишаване на определена скорост. Камерата може да бъде използвана заедно със спортните часовници TomTom Runner за стартиране на видеозаписа при учестено сърцебиене.

TomTom Bandit е оборудван с CCD сензор с резолюция 16 мегапиксела и широкоъгълен обектив. Камерата може да се използва под вода на дълбочина до 50 метра, но с поставен малък бокс за обектива.

Екшън-камерата може да записва 1080р видео при скорост 60 и 30 кадъра в секунда, 720р при скорост 120 и 60 кадъра в секунда, както и 4К видео със скорост 15 кадъра в секунда. Възможно е заснемането на фотографии с резолюция 16 мегапиксела.

Налични са Bluetooth Smart и Wi-Fi модули за безжична връзка и акумулаторна батерия с капацитет 1900 mAh, достатъчен за три часа заснемане на Full HD видео.

Продажбите на екшън-камерата TomTom Bandit започва през този месец при цена 429 евро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари