Започват продажбите на екшън-камерата TomTom Bandit

1
43

Компанията TomTom, специализирана в производството на устройства за автомобилна и персонална GPS-навигация, представи своя екшън камера модел Bandit.

Новата екшън-камера използва сензори за движение и GPS-модул, за да определи действията на потребителя и времето за започване на заснемането. Възможно е задаването на старт на заснемането при достигане на точно определена височина, географско местоположение и/или превишаване на определена скорост. Камерата може да бъде използвана заедно със спортните часовници TomTom Runner за стартиране на видеозаписа при учестено сърцебиене.

TomTom Bandit е оборудван с CCD сензор с резолюция 16 мегапиксела и широкоъгълен обектив. Камерата може да се използва под вода на дълбочина до 50 метра, но с поставен малък бокс за обектива.

Екшън-камерата може да записва 1080р видео при скорост 60 и 30 кадъра в секунда, 720р при скорост 120 и 60 кадъра в секунда, както и 4К видео със скорост 15 кадъра в секунда. Възможно е заснемането на фотографии с резолюция 16 мегапиксела.

Налични са Bluetooth Smart и Wi-Fi модули за безжична връзка и акумулаторна батерия с капацитет 1900 mAh, достатъчен за три часа заснемане на Full HD видео.

Продажбите на екшън-камерата TomTom Bandit започва през този месец при цена 429 евро.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
spp
spp

Или оптичната стабилизация много куца на този модел или някой не я е включил на видеоклиповете, показващи тестовете на този модел в Youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=WsGXofFUTqo
Казано по по забавен начин – спокойно по време на клипа не е имало земетресение и сградите не са се люлеели така, както са заснети.