Какво да очакваме от Photokina тази година

0
51

На всеки две години се провежда голямото изложение Photokina. Шоуто започва тази седмица в Кьолн, където представител на Kaldata ще заснеме по-интересните моменти.

 

Ако мислите да си купите нов фотоапарат, навярно е по-добре да изчакате и да видите какво ще бъде показано на най-голямото фото изложение в Европа Photokina 2016. На практика всички големи производители са планирали големи пресконференции и подготвят основните неща, които предстоят да бъдат показани.

Nikon представи миналия месец DSLR фотоапарата D3400 и едва ли възнамерява да анонсира друг DSLR или безогледален фотоапарат. Но всички се надяват да бъде анонсирана екшън-камерата KeyMission 360 VR, която може да заснема 360° панорамно 4К видео.

 

Canon вече показа своите много добри модели EOS 5D Mark IV DSLR и безогледалния EOS M5. Едва ли ще бъде показано нещо ново в тази категория, но Photokina ще даде възможност за по-подробно разглеждане и проучване на EOS М5.

Fujifilm наскоро анонсира безогледалния фотоапарат X-A3 и се очаква този модел да бъде представен и на Photokina. Очаква се и представянето на нов безогледален фотоапарат.

 

Panasonic преди около две години представи модела GH4 с възможност за заснемане на 4К видео, а сега на Photokina 2016 се очаква да представи безогледален модел с 8-битово 4К видео.

 

Предстои едно интересно събитие, като най-натовареният ден навярно ще бъде днес – 19-ти септември.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари