6.7 C
София

Контейнер за филми вдъхновен от кутиите за яйца

Най-четени

Понякога най-сложните дизайнерски проблеми имат невероятно прости решения. Продуктът, който ще ви представим сега, е идеален пример за това. Наскоро дизайнерът Белами Хънт, известен в интернет средите с прозвището си Japan Camera Hunter, представи уникален и същевременно невероятно прост продукт – контейнер за съхранение на филми направен от кутия за яйца.

Продуктът се нарича The Egg Carton Film Case и е направен от издръжлива пластмаса. В нея могат да бъдат поставени десет касетки с 35-милиметров филм – всяка в различно отделение. Капакът е направен така, че, веднъж затворен, не пропуска нито светлина, нито прах. Проектиран е така, че да не може да се отвори лесно от само себе си.

Продуктът е решен в бяло, за да отблъсква топлината, а и за да може собственика на кутията да залепя различни етикети с надписи и друга важна за него информация. Кутията може както да се носи по време на пътуване, така и да се държи в хладилник. Размерите й са 5,5 х 2,5 х 2 инча и може да бъде поръчана от сайта Photojojo.com за $2,50 (без включена доставка).

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини