Миниатюрна Full HD-камера Kodak за скиори и сноубордисти

0
25

Специално за любителите на зимни спортове (особено за скиорите и сноубордистите), компанията Eastman Kodak пусна нова миниатюрна видеокамера Kodak PLAYSPORT Video Camera BURTON Edition/Zx5, която може да записва видео с Full HD резолюция във формат MPEG-4 и честота 30 кадъра в секунда, дори може да създава 5-мегапикселови JPEG снимки.

Изделието тежи 125 грама, разполага с обикновен корпус, който е защитен от неблагоприятни въздействия (влага, прах и удари). Устройството е оборудвано с 1/3,2-инчов CMOS сензор с резолюция 5 Mpix, система за 4-кратно цифрово увеличение и цифрова стабилизация на изображенията. Също така, разполага с 2-инчов цветен LCD екран (резолюция 112000 пиксела), вътрешна памет с 20 MB капацитет, слот за сменяеми носители от стандарта SDHC (до 32 GB), дори интерфейси Micro HDMI и Micro USB 2.0.

Трябва да отбележим, че създателите са реализирали възможност за бързо публикуване на заснетия материал в сайтове като YouTube, Facebook, Flickr, Twitter и Kodak Gallery.

Даденият продукт може да се закупи от онлайн магазина на производителя на цена от $200. В комплекта се предлага кабел Kodak Micro HDMI Cable, карта памет Kodak 100х SDHC с 4 GB капацитет, дистанционно Kodak Remote Control, статив Kodak Gripping Tripod и калъф Kodak Essential Grip Case.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за