Panasonic става официален партньор на тазгодишния филмов фестивал в Кан

1
64

Технически партньор от 2017 година, тази година PANASONIC става официален партньор (телевизия, видео, фото) на филмовия фестивал в Кан, чието 72-ро издание се провeжда от 14 до 25 май 2019 година в Кан.

ХОЛИВУД ВЪВ ВАШИЯ ДОМ

Известен със своя опит и тясното си сътрудничество с няколко големи филмови студия и продуцентски компании в Холивуд, PANASONIC е технологичен еталон в областта на телевизията. Най-новият процесор HCX PRO Intelligent, прецизно настроен в Холивуд, превъзходното качеството на картината, благодарение на сътрудничеството с известни колористи и THX сертификатът правят PANASONIC водеща кинематографична марка.

Затова, тази година PANASONIC навлиза по-дълбоко в партньорството си с филмовия фестивал в Кан за популяризиране на Седмото изкуство.

Компанията ще инсталира над сто OLED и LED екрана и Blu-ray плейъра близо до Фестивалния дворец, за да излъчва ексклузивното съдържание на събитието.

Филмовият фестивал в Кан, едно от най-популярните събития в света, очаква над 40 000 посетители, включително 4500 журналиста и фотографи от 161 страни. Това е чудесна възможност за PANASONIC да демонстрира професионалното качество на картината си пред експертна аудитория.

LUMIX S, ПЪЛЕН ФОРМАТ БЕЗ КОМПРОМИС

PANASONIC LUMIX за първи път става официален партньор за фотография на филмовия фестивал в Кан.

Професионалистите, и по-специално 400 фотографа, които отразяват събитието тази година, ще имат възможност да се запознаят с новите фотоапарати на PANASONIC – LUMIX S1 и S1R.

Тези модели пълноформатни безогледални фотоапарати са оборудвани с 5-осев двоен стабилизатор на образа, снимат 4K 60p видео, устойчиви са на прах и водни пръски, и могат да бъдат използвани при ниски температури до -10°C.

По време на фестивала, LUMIX ще представи своите фотоапарати LUMIX S1 и S1R на регистрираните професионални фотографи край басейна на хотел Majestic.

Те ще имат възможността да се запознаят с новите фотоапарати, заедно с тяхната екосистема, да ги изпробват за няколко часа, водени от екипи и фото-посланици на PANASONIC.

Нещо повече, няколко майсторски класа на Оливие Анриго, професионален фотограф и посланик на LUMIX, ще разкрият всяка тайна и пълния потенциал на тези изключителни фотоапарати.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Kenshi
Kenshi

Ех, че нямам излишни пари за топ модела телевизор…. 🙁