16-мегапикселов фотоапарат Nikon Coolpix S6900 за любителите на селфитата

0
22
Nikon подготвя пускането на фотоапарат, специално за любителите на селфитата, носещ името Nikon Coolpix S6900. В момента могат да се правят снимки само в резолюция от 16 мегапиксела.

За удобство на потребителите, фотоапаратът е снабден със 180-градусов въртящ се сензорен 3-инчов LCD-екран. Такова решение ще помогне на потребителите да правят снимки от различни ъгли много по-лесно. Устройството е оборудвано със стойка, така че да можете да завъртите екрана, да поставите фотоапарата на всяка повърхност и да заемете любимата си поза. Като се има предвид, че Coolpix S6900 поддържа жестово управление, дори не е необходимо да се доближавате до устройството. Различните софтуерни „добавки“ и ефекти (повече от 30) ще направят вашите селфита професионални.

За бързото споделяне на създадените от потребителите селфита, устройството е оборудвано с NFC и Wi-Fi модули. За бързата обработка на снимките е отговорен процесора EXPEED C2, а също така е наличен 12x оптичен зуум, подобрен сензор, позволяващ да се получат висококачествени изображения дори и в тъмни стаи, както и възможност за заснемане на видео с резолюция от 1920×1080 пиксела при 60 кадъра в секунда.

Макар, че това са всички подробности известни за момента. Цената на Coolpix S6900 все още не е обявена от производителя.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за