Apple започна продажба на обективи за iPhone

1
628

Apple започна продажбата на обективи, които може да прикачите към своя iPhone, за да правите по-професионални снимки. Става въпрос за три различни обектива, които вече са налични на щатския сайт на компанията.

Продуктите са дело на производителя Moment – лидер в този вид приставки за телефони. Съвместими са с всички смартфони на Apple от версия 6 нагоре, разказват от TrustedReviews.

Ето и характеристиките на различните варианти, заедно с тяхната цена:

  • 18mm Широкоъгълен обектив ($119.95)
  • 58mm Телеобектив ($119.95)
  • 33x Анаморфен обектив ($149.95)

Но имаме ли нужда от такова скъпо подобрение? Ако имате по-стар модел, може би да. При по-новите телефони обаче, може да пропуснете.

iPhone XS има камера, която прави супер снимки във всякаква среда. Има оптична стабилизация на изображението, има Smart HDR. Дори, ако погледнем по-евтиния iPhone XR, също общото мнение е, че снимките са добри. Разликата е, че първия телефон има две лещи, а втория една, което изисква включването на повече софтуер в процеса на заснемане – например за замъгляването в режим „Портрет“.

Що се отнася до предстоящия iPhone 11, слуховете сочат, че това ще е първото устройство на компанията с тройна камера. Новата трета леща се очаква да бъде именно с много широк ъгъл на заснемане.

С други думи, последните модели на „Ябълката“ нямат нужда от скъпи джаджи и това ще продължи да е така. Ако сте много навътре с фотографията и имате по-стар модел iPhone, както и свободни пари, може да експериментирате.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
iShit
iShit

Ако сте мнгоо навътре във фотографията (или дори съвсем мъничко навътре), и през ум не би ви минало да правите снимки с iShit!