Canon анонсира два фотоапарата с възможност за моментален печат

0
352

Canon представи два нови компактни фотоапарата от серията Canon IVY CLIQ с възможност за моментален печат на снимките. Всяко устройство събира до 10 листа от специализираната хартия Zink. С помощта на приложението CLIQ+ Instant Camera Printer+ е възможен експорта на заснетия материал. И двете устройства имат оптичен визьор и USB порт за зареждане на акумулаторните батерии.

Моделът Canon IVY CLIQ+ (в Европа името е Zoemini S) разполага с фотосензор с резолюция 8 МР, слот за microSD карти памет и пръстеновидна светодиодна фотосветкавица. Цената на този фотоапарат е $159,99, а в комплекта са включени 10 листа хартия със самозалепващ се гръб.

Canon IVY CLIQ (Zoemini C в Европа) е по-достъпно решение. В този модел резолюцията на сензора е 5 МР, а фотосветкавицата е стандартна. Цената на този модел е $99.

С помощта на фирменото приложение Canon Mini Print е възможно отдалеченото управление на затвора, както и добавянето на специални ефекти върху готовите снимки.

Заедно с фотоапаратите Canon представи и портативния фотопринтер Zoemini, който може да разпечатва и по-големи снимки. Принтерът може работи с файловете от DropBox и Google Drive. Поставената акумулаторна батерия е достатъчна за разпечатването на 12 снимки. Теглото на устройството е 160 грама. Цената на това устройство не е обявено.

Новите устройства могат да бъдат поръчани в интерент магазина на Canon. Доставките започват през лятото.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари