Casio представи 1,9 MP компактен фотоапарат за заснемане в тъмнина

0
767

Casio представи интересния компактен фотоапарат Exilim EX-FR110H, специално създаден за заснемане на фотографии при крайно ниска осветеност на обектите.

casio3

Устройството разполага с 1/2,8-инчов CMOS фотосензор с обратно осветяване и резолюция 1,9 мегапиксела. Чувствителността е в пределите на 400-51200 ISO единици. Използва се специалния бърз графичен процесор за обработка на изображения Exilim Engine HS ver.3, както и подобрени алгоритми за погасяне на шумовете.

casio1

Фотоапаратът е съставен от две основни части – оптичен модул (F/2,8, еквивалентно фокусно разстояние 20 милиметра) и управляващ блок, оборудван с 3-инчов сензорен дисплей със специален режим за работа в тъмнина. Връзката между тях става чрез безжична Bluetooth връзка.

casio2

Конструкцията и на двата модула е подсилена, има защита от вредното влияние на праха и влагата. Поддържа се и запис на видео с резолюция 1920х1080 пиксела при скорост 30 кадъра в секунда. Заснетият материал се записва на microSD карта памет.

casio4

Цифровият фотоапарат Exilim EX-FR110H е особено подходящ за любители на нощния лов, за спелеолози, за почитателите на екстремални спортове и други. В анонса цената на Casio Exilim EX-FR110H не е обявена.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари