D-Link представи камерата за видеонаблюдение DCS-932L

0
40

Компанията D-Link представи новата безжична IP камера D-Link DCS-932L за отдалечено видеонаблюдение на дома или малкия офис. Цената на новия продукт е $ 129. Камерата е с инфрачервена подсветка (до 5 м) и ICR-филтър, позволяващ видеозаснемане в условията на минимално осветление. Светочувствителността на матрицата е 1 лукс.

Моделът е оборудван с 10/100BASE-TX порт за лесно интегриране в съществуваща мрежа, вграден модул WiFi 802.11b/g/n, както и бутон WPS за автоматично конфигуриране на сигурността в безжичната връзка. Поддръжката на WiFi позволява свързването на камерата към всички безжични мрежови компоненти и предаване на висококачествено видео в MJPEG формат. За гарантиране сигурността на предаваните данни по WiFi мрежата, устройството поддържа протоколите за криптиране WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK. С помощта на функцията Site Survey може да се осъществява бързо търсене на налични безжични мрежи.

D-Link DCS-932L поддържа функция за отдалечено управление, откриване на движения и автоматично уведомяване за необичайни събития по електронната поща. Софтуерът D-ViewCam, включен в комплекта, позволява свързването на до 32 камери едновременно. Отдалеченият достъп и конфигурацията могат да бъдат направени от всеки компютър в локалната мрежа или по Интернет чрез уеб-интерфейса на устройството или през портала mydlink.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за