Drift Innovations пуснаха екшън камерата Drift HD Ghost

0
17

Пазарът за екшън камери се разраства с все по-голяма сила и става все по-трудно да различим отделните модели, които, общо взето, предлагат почти едни и същи неща. Моделът Drift HD Ghost на компанията Drift Innovations обаче има претенциите, че е по-различен от масата.

За разлика от повечето екшън камери, които са доста тромави и ръбати, Drift HD Ghost има по-тънко и издължено тяло, напомнящо това на Sony Action Cam. Формата й е идеална за прикрепяне към гърдите, но може да се постави и на очила, маски или каски. Камерата използва 2-инчов LCD екран със защитно покритие Gorilla Glass, на който може да се кадрира прецизно и да се гледат записаните видеоклипове. Батерията е достатъчно голяма, за да издържи до три часа запис.

Камерата има и вграден Wi-Fi, с който да се свърже към мобилни устройства с iOS или Android. Приложението ще бъде готово съвсем скоро и ще позволява дистанционно управление на камерата от смартфона, включващо кадриране, промяна на настройките, спиране и пускане на записа, правене на снимки и гледане. Пак с Wi-Fi ще можем бързо да прехвърляме записаните видеа от камерата към смартфона за по-нататъшно обработване.

Drift HD Ghost записва във формати MP4 и MOV и поддържа следните скорости: 1080p при 25 или 30 кадъра в секунда; 960p при 25, 30 или 50fps; 720p при 25, 30, 50 или 60fps, както и формат WVGA при 25, 30, 50, 60, 100 или 120fps. Цената й е $399,99, като доставките й започват през декември.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари