Epson представи бързия фотографски скенер FastFoto FF-640

0
175

Epson представи компактното устройство FastFoto FF-640, предназначено за бързо сканиране и прехвърляне във цифров вид на фотографии и документи.

 

Според производителя, това е най-бързият в света потребителски фотоскенер в ценовата категория „до 1000 щатски долара“. Скоростта на скенера е наистина впечатляваща: за сканирането на една фотография при разделителна способност 300 DPI е достатъчна само една секунда. При резолюция 600 точки на инч за една минута могат да бъдат обработени до 33 фотографии.

 

Тавата на скенера побира до 30 фотографии, като устройството автоматично определя размера на хартиения оригинал и може да коригира ъгъла на завъртане на изображенията. Освен това новото устройство може да сканира лицевата и задната част на фотографиите, което може да се окаже полезно, ако там е записано нещо.

Естествено, двустранният скенер FastFoto FF-640 може да сканира не само фотографии, а и хартиени документи с максимална ширина до 216 милиметра.

 

Сканира се с 48-битова дълбочина на цвета, а за включване към компютърна система се използва интерфейса SuperSpeed USB 3.0. Опционално се предлага мрежови Ethernet контролер. Гарантирана е съвместимостта с Windows и macOS.

Фотоскенерът FastFoto FF-640 вече се продава при цена $650.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари