FCC показа новия модел на камерата Samsung Gear 360

0
25

В уеб-сайта на FCC (Федералната комисия по комуникациите в САЩ) се появиха спецификациите на следващото поколение камери Gear 360 за заснемане на 360 градусово видео.

Тази информация съвпада с документацията на Bluetooth SIG, където устройството също е отбелязано с производствения си индекс SM-R210, докато предишния модел бе маркиран като SM-C200 и представено като „Next Gear 360„. Триизмерните компютърни рендери показват, че новата камера е станала малко по-малка – сега широчината на устройството е 45 милиметра, има промени и в дизайна.

Очаква се новият модел Samsung Gear 360 да бъде анонсиран заедно със смартфоните Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus. Тяхното официално представяне се очаква на 29-ти март тази година на мероприятието Unpacked, което ще се проведе в Ню Йорк.

Да си припомним, че продажбите на Samsung Gear 360 стартираха миналата година. Камерата е оборудвана с два оптични модула Fisheye с 15 мегапикселови оптични сензори. Устройството може да заснема 360 градусово видео с резолюция 3840х1920 пиксела при скорост 30 кадъра в секунда. Възможно е и заснемането на 180 градусово видео с използването на само единия оптичен модул. Реализирана е защита от влага и прах според спецификациите на стандарта IP53.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за