Fujifilm X-A7: безогледален фотоапарат с подобрен оптичен сензор

0
834

Fujifilm официално представи своя нов безогледален фотоапарат от начално ниво с име X-A7. Устройството има редица подобрения в сравнение с предишния модел X-A5.

В новия Fujifilm X-A7 се използва нов 24,2 МР оптичен CMOS сензор с APS-C формат. Значително е подобрена фазовата система за автоматично фокусиране, която има 8,5 пъти повече сензори в сравнение с X-A5. Това е дало възможност да се ускори работата на автоматичното фокусиране и по-бързо да открива човешките лица в кадъра. Максималната скорост за правене на снимки е 6 кадъра в секунда.

Повишена е производителността при записа на видео. Новото устройство може да заснема 4К видео при скорост 30 кадъра в секунда (предишния модел достигаше само 15 кадъра в секунда). При заснемане на Full HD видео, скоростта нараства на 60 кадъра в секунда. Чувствителността може да се променя в диапазона ISO 100-12800 (до ISO 25600 в разширен режим). Налични са подвижен дисплей, възможност за включване на външна фотосветкавица и най-различни аксесоари. Реализиран е режимът Bright Mode, който разпознава типа на сцената и автоматично използва HDR функцията, както и други подобрения за създаването на ярки и ясни снимки, за които не изисква допълнителна обработка.

Продажбите на цифровия фотоапарат Fujifilm X-A7 в комплект с обектива Fujinon XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIZ PZ започват на 24 септември тази година при цена $700.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари