Garmin Virb Ultra 30: екшън камера с възможност за гласово управление

0
136

За хората, които обичат екстремните спортове, компанията Garmin представи новата екшън камера VIRB Ultra 30. Основната разлика от предишния модел е възможността за гласово управление на устройството: потребителят може да каже „OK Garmin, start recording“ или „OK Garmin, remember that“ и камерата ще запише важния момент. Засега VIRB разпознава само думи на английски език, но това едва ли ще отблъсне истинските фенове на активната почивка.

 

VIRB Ultra 30 може да предава видео в реално време с помощта на безплатното приложение Garmin VIRB, както и да стриймва в канал на YouTube. С помощта на това приложение смартфонът или таблетът се превръщат в дистанционно. А Garmin VIRB Edit дава възможност за редактиране на видеото и само с няколко клика да се изберат най-добрите моменти или да се добави аудио.

 

Екшън камерата може да заснема 4К видео при скорост 30 кадъра в секунда, а при резолюция 720р кадровата честота скача на 240 Hz. Възможно е заснемането на фотографии с разделителна способност 12 мегапиксела. Интегрирани са 3-осова оптична стабилизация на изображението, GPS приемник, барометър и удобен LCD дисплей.

 

Garmin VIRB Ultra се продава заедно с херметичен бокс, с който може да се работи под вода. Боксът не пречи на записа на звук и ползването на сензорния дисплей.

Екшън камерата Garmin Virb Ultra 30 се продава в Amazon при цена $499,99.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари