IP-камерата Lenovo Snowman е двойно по-евтина от аналога на Xiaomi

0
20

Вече свикнахме, че качествена електроника на най-ниски цени предлага Xiaomi. Но този път китайският цар на дъмпинга бе изпреварен от Lenovo, който представи на пазара IP-камера с почти двойно по-ниска цена от нейния аналог Xiaomi Yi Ants 2.

 

Подобно на видеокамерата на Xiaomi, устройството на Lenovo започва своя път от сайт за потребителско инвестиране. Но докато се събираха финансовите средства, за Xiaomi Yi Ants 2 трябваше да се внесат 399 юана ($60), то за Lenovo Snowman се искат едва 199 юана ($30). Техническите характеристики и на двете устройства са на практика еднакви. И двете камери могат да записват 1080р видео със скорост 15 кадъра в секунда, имат широкоъгълни обективи, Wi-Fi модули за безжична връзка, слот за външни карти памет, стерео микрофони, високоговорители, сензори за движение и инфрачервено осветяване за работа през нощта. Освен това и двете устройства могат да се въртят на своите подставки. Но докато Xiaomi Yi Ants 2 може да се завърта на 180 градуса по вертикала, видеокамерата Lenovo Snowman може да се завърта на 360 градуса по вертикала и хоризонтала.

При реалните продажби камерата Lenovo Snowman е по-скъпа и има цена от 289 юана ($44), но пак е по-евтина от Xiaomi Yi Ants 2.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за