Lensbaby Trio 28: три обектива в един

0
65

Ако обичате ефектните фотографии със селективно фокусиране на обектите, което се осигурява от много обективи на Lensbaby и ако имате безогледален фотоапарат, то новият обектив Lensbaby Trio 28 може да се окаже точно за вас, понеже обединява три обектива в един.

 

Lensbaby Trio 28 има револвиращ механизъм, чрез който може да се избере един от обективите.

Обективът Sweet формира ясно изображение в център на кадъра, където изображението е на фокус, а останалата част от кадъра се размива към ъглите.

 

Обективът Twist напомня на класическия Боке ефект и създава централна точка с ясно изображение, около която е завъртян целия свят.

 

Velvet е обектив, който дава на фотографиите нещо като замечтан вид. В центъра на кадъра има добре фокусирана зона, а размитите обекти на цялата сцена имат меки и красиви ореоли.

 

Фокусното разстояние на обективите е 28 милиметра, диафрагмата е фиксирана на F/3,5. Фокусирането става ръчно с пръстен, в диапазона от 20 сантиметра до безкрайност.

 

Обективът Lensbaby Trio 28 съвсем не е играчка за фотографите, които обичат различните оптични ефекти. Lensbaby е помислил за цялата фотографска индустрия и предлага модели за безогледалните фотоапарати на Sony E, Fuji X и Micro 4/3 (Olympus и Panasonic).

Продажбите на тройния обектив Lensbaby Trio 28 започват на 26-ти октомври при цена $280.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари