NIKON разработва следващо поколение безогледална система

0
698
Nikon обяви разработването на безогледален фотоапарат на Nikon с формат FX (пълен размер на кадъра) и обективи NIKKOR, включително нов байонет

Безогледалният фотоапарат и обективите NIKKOR, които са в процес на разработване, позволиха да се търси ново измерение при оптичните характеристики с използването на нов байонет, разказват от компанията.

Безогледалният фотоапарат е резултатът от усъвършенстваните оптични и производствени възможности на Nikon, придобити чрез над един век наследство, както и превъзходната технология за обработка на изображенията. Опитът, натрупан чрез разработването на цифровите SLR фотоапарати на Nikon, също допринесе съществено за тази разработка.

С този нов безогледален фотоапарат и обективи NIKKOR ние се ангажираме да предоставяме на фотографите възможността да снимат изображения, които са по-наситени и по-ярки от когато и да било преди.

За новия безогледален фотоапарат се разработва допълнително нов адаптер за байонет. Той ще е съвместим с обективи NIKKOR с байонет F, които са част от цифровата SLR система на Nikon, обогатявайки разнообразието от опции за фотографите.

Nikon ще продължава да е лидер в културата на създаване на изображения с пускането на пазара на новия безогледален фотоапарат, както и с продължаващото разработване на цифрови SLR фотоапарати на Nikon, като предоставя на потребителите възможности за избор, за да се наслаждават на уникалните качества на всяка от двете системи, завършват прес съобщението си Nikon.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари