Nikon ще стриймва безплатно онлайн уроци по фотография този месец

0
831

Сега може да е трудно да излезете навън и да правите превъзходни снимки на популярни места без излишни човешки фигури по снимките, но можете да подобрите уменията си. В тази връзка Nikon USA стартира специално онлайн училище за целия месец април с цели 10 курса, свързани с фотография. Видеоуроците ще бъдат предавани на живо и след това ще бъдат достъпни онлайн за пропусналите.

По принцип курсовете продължават от 15 минути до цял час един или няколко пъти в седмицата и всички се преподават от професионални фотографи и Nikon представители. Цените им по принцип варират между $15 и $50, като Nikon дава на разположение първите около 250 долара обучение напълно безплатно. Компанията сподели:

„Мисията на Nikon винаги е била да помага на артистите. В тези несигурни времена, можем да направим това, като поддържаме хората вдъхновени, заинтересовани и непрекъснато развиващи се.“

Курсовете покриват различни теми като „Основи на пейзажната и макрофотографията“ на Рийд Хофман или „Изкуството да правим музикални видеа“ на Крис Хършман“. Други пък запознават потребителя с конкретна техника на компанията като Z50 курсът на Кити Питърс, която тази седмица демонстриращкак се работи със SB-5000 светкавицата на Nikon.

Достъп до курсовете получавате през сайта на компанията, като за вписване тя ви иска само две имена, имейл и местоживеене (без конкретен адрес).

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари