Olympus представи спортната камера Stylus Tough TG-860

0
5

Компанията Olympus представи своята нова цифрова спортна видеокамера Stylus Tough TG-860 с много добра защита от външно влияние. Устройството е предназначено преди всичко за любителите на екстремални спортове.

Производителят подчертава, че камерата е оборудвана с един от най-широкоъгълните обективи за компактни апарати (21-105 милиметра) с 5-кратно оптично увеличение.

Stylus Tough TG-860 разполага с CMOS фотосензор с резолюция 16 мегапиксела, а изображенията се обработват от бързия процесор TruePic VII. Стабилизацията на изображението се осъществява от петосова хибридна система. Наличен е режим за спортно заснемане (Sportcam Mode) който е разделен на три различни формата: заснемане на 1080р видео, бързо видео (после се вижда забавено) и time-lapse режим. Възможно е заснемане на отделни кадри (режим Sport Burst), като интервалът между кадрите може да бъде от 0,05 секунди до 1 минута. Възможно е управлението на устройството чрез смартфон.

Камерата Stylus Tough TG-860 може да работи под вода на дълбочина до 15 метра, издържа падане от височина 2,1 метра и температура -10 градуса по Целзий.

Продажбите на спортната камера Stylus Tough TG-860 започват от средата на месец март тази година при цена 279 американски долара.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за