Phantom Miro N5: камера за заснемане на автомобилните системи при тестове и ремонт

0
29
Специализираните камери са много по-различни по външен вид и размери от стандартните. Ярък пример за това е камерата Phantom Miro N5 на компанията Vision Research, която е известна със своите специализирани камери за свръхскоростно видео.

Габаритните размери на новата камера са едва 32 x 32 x 29 милиметра. Phantom Miro N5 е предназначена пред всичко за заснемане на всички системи на автомобилите по време на тестове, ремонт и регулиране. Камерата издържа претоварване от 150 g. Най-високата резолюция на това устройство е 768х600 пиксела при скорост 560 кадъра в секунда. При използване на по-ниска разделителна способност скоростта нараства до над 9000 кадъра в секунда.

Phantom Miro N5 поддържа много широк динамичен диапзаон (Extreme Dynamic Range, EDR), който дава възможност за качествено заснемане на контрастни сцени при сложно осветяване на обектите. Камерата е съвместима със S закрепването. В комплекта влизат компютърния блок Miro N-JB, самата камера и 10 метъра кабел. Взети са мерки за запазване на заснетия материал, дори и при цялостно повреждане на камерата. Компютърният блок може да работи и с акумулаторни батерии.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари