Samsung представи DV300F с два екрана и модул Wi-Fi

0
22

В навечерието на изложението CES 2012, до началото на което остава една седмица, компания Samsung анонсира цифровия фотоапарат DV300F, чиято особеност се явява поддръжка на технологията за безжичен интернет достъп Wi-Fi и наличието на втори лицев екран с диагонал 1,5 инча – за удобство при създаването на автопортрети.

Samsung DV300F е оборудван със сензор за изображения тип CCD с резолюция от 16 мегапиксела и зум-обектив, чието еквивалентно фокусно разстояние се простира от 25 до 125 мм. В допълнение, устройството е снабдено със слот за карти с памет microSD и може да записва видео във формат Full HD.

С помощта на вградения Wi-Fi модул фотоапаратът ви позволява незабавно да изпращате снимки по пощата, във Facebook, Picasa и Flickr, както и видеоклипове – на YouTube. Също така се поддържа добавяне на материали към cloud-услугите Samsung AllShare и Microsoft SkyDrive.

В момента това са всички подробности за Samsung DV300F, повече информация ще се появи по време на CES 2012. Но цената на новия продукт вече е известна: например, на пазара във Великобритания той ще струва около $ 280.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за