Samsung ST90, ST65 и ST95 – поредните тънки фотокамери

0
30

Компанията Samsung Electronics представи трите нови ултра-тънки камери – ST90, ST65 и ST95. В първия модел, дебелината на корпуса е само 16.5 mm, а другите два – 17 мм. Всички нови продукти ще бъдат пуснати в продажба от февруари месец.

Samsung ST95 и ST90 разполагат с 26-милиметрови широкоъгълни обективи, а ST65 – 27-мм с 5-кратно оптично увеличение. Резолюцията на матрицата е 14-мегапикселова в моделите ST90 и ST65, а в модела ST95 е 16-мегапикселова. Камерите поддържат автоматичен режим на снимане Smart Auto и предлагат широка гама от художествени ефекти. Новите продукти също са в състояние да снимат HD-видео с резолюция 720p, а моделът ST95 работи с кодека H.264.

Вграденият снимков мениджър Smart Album автоматично сортира снимките по вид, дата и лица. Моделът Samsung ST95 е оборудван с 3-инчов сензорен екран и поддържа интерфейса Smart Touch 3.0 за лесно управление и настройване на снимките.

„Новите камери – това е стил с висока производителност и иновативни функции. Ние знаем, че клиентите ни обичат красивите и компактни устройства имайки предвид успеха на камерите ST60 и ST70 с обновена оптична система и подобрения им външен вид. Дизайнът е внимателно проектиран и изработен така, че потребителят да може да се възползва от фотоапарата лесно и приятно“ – твърди Hyunho Chung, изпълнителен вицепрезидент и директор на подразделението Digital Imaging Business в компанията Samsung Electronics.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари