Sony представи нови лесни за употреба цифрови фоторамки

2
28

Девет нови S-Frame модела с превъзходно качество на картината, няколко вида slideshow (последователно изреждане на кадри) и икономичен таймер

• Нови модели от 18cm (7-инча) до 26cm (10.1-инча)
• Възпроизвеждане на видео материали, включително във формати AVCHD, Full HD 50p, MPEG4, MPEG1 и Motion JPEG (модели DPF-HD1000/HD800)
• Икономичен таймер във всички модели
• Широка гама от slideshow (последователно изреждане на кадри) и изгледи за часовник/календар

Серията цифрови фото рамки S-Frame на Sony се разраства с девет стилни нови модела, като всички предлагат кристално качество на картината и интелигентни функции. Предлагана в различни размери на панела от 18cm до 26cm, серията S-Frame съчетава привлекателен изглед с опростени работни операции.

Само поставете картата с памет на фотоапарата си, а после изберете измежду интересната гама slideshow и изгледи на часовника и календара. С тези фото рамки се работи лесно и интуитивно: опростени бутони и иконки на екрана ви напътстват при регулирането на настройките и избирането на режими за извеждане, без губещи време менюта.

Всички нови модели са снабдени с икономичен таймер, който ви спестява пари и щади околната среда. Таймерът може да бъде зададен да превключи фото рамката в икономичен режим на готовност, когато тя не ви трябва – например нощем или през деня, когато сте на работа.

Новаторската серия S-Frame: DPF-HD1000/HD800
Моделите S-Frame HD1000 и HD800 могат да възпроизвеждат HD видеоклипове, заснети във формат AVCHD, включително Full HD клипове, заснети с плавна прогресивна кадрова честота 50p (възпроизвеждане с ниска кадрова честота). Освен това те могат да възпроизвеждат видеоклипове във формат MPEG4, MPEG1 и Motion JPEG, заснети с широка гама от фотоапарати и видеокамери, включително най-новите модели Cyber-shot™ и Handycam® на Sony.

Вграденият говорител осигурява кристално ясно възпроизвеждане на звука при HD или SD видеоклипове. Или пък можете да изберете фонова музика по ваше желание, която да съпровожда вашето slideshow. S-Frame може да прехвърля и възпроизвежда аудио файлове от личната ви библиотека с цифрова музика, записани в популярните формати MP3, AAC или Linear PCM.

Независимо дали се наслаждавате на HD видеоклипове или снимки, и двете фото рамки предлагат превъзходно ясно и детайлно качество на образа с наситени, ярки цветове.

Моделите S-Frame HD1000 и HD800 са снабдени с вътрешна памет с щедрия капацитет 2GB: достатъчно, за да съхраните до 4 000 изображения. Удобното устройство за дистанционно управление улеснява превключването между различните видове slideshow и режими за извеждане на часовник и календар, без да се налага да ставате от любимия си стол. Като допълнително подобрение, светещото лого на Sony върху панела изчезва автоматично, когато разположите рамката вертикално в портретна позиция.

Серия S-Frame за подарък: DPF-C1000/C800/C700/C70A/C70E
Тези елегантни модели S-Frame са идеални за подарък на ваши приятели или близки. Само поставете в тях картата с памет на вашия фотоапарат (съвместимост с формати Memory Stick PRO Duo™ и SD/SDHC). След това се наслаждавайте на кристално ясен и детайлен преглед на любимите си снимки с наситени, максимално близки до реалните цветове. Всички модели са снабдени с икономичен таймер и предлагат избор от четири вида slideshow плюс гама от атрактивни изгледи за часовник и календар.

Два 7-инчови модела от серията за подарък (DPF-C700WI/C700BI) имат специална украса, изработена с ЕЛЕМЕНТИ SWAROVSKI за още по-луксозен преглед на вашите спомени.

Новата серия S-Frame цифрови фото рамки на Sony ще бъде пусната в продажба през септември 2011 г.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
danchobg
danchobg

това не е фоторамка, а жалко подобие на телевизор
виждам:
вградени говорители, възпроизвеждане на видео…….

Puppet Master
Puppet Master

Просто на всеки нов модел му слагат нови функции, предишните нямаха звук, новите модели имат. Сигурно следващите и радио ще имат, поне да оправдаят цената от близо 200 лв.