Stubilizer – стабилизатор съвместим с камерите GoPro

0
36

RockSolid Technologies Stubilizer излизат на пазара с мисия: да сложат край на „размазаните клипчета направени с екшън камери“. В момента компанията набира в краудфъндинг сайта Kickstarter средства за производството на Stubilizer – стабилизиращ продукт съвместим с най-известната линия екшън камери в света – GoPro.

Stubilizer ще подобри качеството на клиповете на всички собственици на GoPro, макар че по време на разработването му, от компанията са се фокусирали върху три типа потребители: парапланеристи, мото-парапланеристи и байкъри. Така или иначе, обаче, стабилизаторът ще има стандартна GoPro резба и ще може да се постави на всякакви каски, на кормилото на мотора и където още се сетите.

Компанията е разработвала джаджата в продължение на половин година и в момента разполага с няколко прототипа всички създадени с помощта на 3D принтер. Предвидени са три модела: Stubilizer Solo, който разполага с една стабилизираща ос (подходящ за мотоциклетисти), Stubilizer Duo с две стабилизиращи оси (подходящ за парапланеризъм, мотоциклетизъм, маунтин байк, скейтбординг и други) и Stubilizer Pro, който тушира леките странични движения на главата, но позволява по-малка гъвкавост.

Целта на RockSolid Technologies Stubilizer е да съберат 50 хиляди британски лири с помощта на даренията на потребителите на Kickstarter. В момента събраните средства са почти 20 хиляди, а кампанията има на разположение още около месец.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари