Интернет магазинът Tomtop предлага в края на седмицата много добра отстъпка за екшън камерата Andoer AN1. Отстъпката се дава при въвеждане кода на електронния купон, даден по-долу.

Както винаги, доставката на Tomtop до България е безплатна в рамките на 7-12 работни дни.

Екшън камерата Andoer AN1 работи под управлението на ОС Android и предлага 4К видео и безжичен обмен на данни. Този бранд не е особено известен, но славата не винаги е пропорционална на качеството.

Andoer AN1 използва графичния процесор Novatek NT96660, а CMOS фотосензорът е популярният 1/2,3-инчов Sony IMX078. Използва се 170° широкоъгълна оптика. Възможно е заснемането на 4К видео и фотографии с резолюция максимум 20 МР. Предлагат се разнообразни режими – Loop Recording, Time Lapse Video, Self-Timer, Burst Photo, както и 5х софтуерен зум на изображението.

Вграденият жироскоп се използва и за стабилизация на изображението. На задния панел е вграден 2,31-инчов сензорен дисплей с резолюция 1280х720 пиксела, поставени са Wi-Wi модул за безжичен обмен на информация, възможно е включването на външен микрофон. Екшън камерата може да работи във вода на дълбочина до 30 метра.

Екшън камерата Andoer AN1 може да бъде закупена оттук
Кодът на купона е YYMAND за отстъпка $27
Крайна цена: $52,49

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари