Toshiba разработи три компактни камкордера Camileo

0
30

Линията от камкордери Camileo на компанията Toshiba бе попълнена с още три нови компактни устройства Camileo Clip, X200 и X400.

Най-компактният модел Camileo Clip е с размери от 46,5×80,0х16,0 мм, при тегло от 85 грама. Устройството е оборудвано с 5-мегапикселова CMOS матрица, произведена на базата на технологията BSI (back side illumination). В допълнение, Camileo Clip разполага с 1,5-инчов LCD дисплей, слот за карти памет SD/SDHC/SDXC, порт mini USB 2.0 и видео-изход mini HDMI. Устройството може да записва видео във Full HD резолюция от 1920×1080 пиксела. В модела е достъпна възможност за използване на 10-кратно цифрово увеличение, а също така е реализирана и функция за цифрова стабилизация на изображението.

Камкордерите Camileo X200 и X400 са по-големи решения и те използват 3-инчови дисплеи. Повечето от техническите характеристики на новите продукти са подобни на модела Camileo Clip. За потребителя са достъпни 5-мегапикселови сензори, на базата на технологията BSI, цифрова система за стабилизация на изображението, слотове за карти памет SD/SDHC/SDXC, портове mini USB 2.0 и mini HDMI. Разликите са в използваните обективи. В устройството Camileo X200, обективът позволява 12-кратно оптично увеличение, а в модела Camileo X400 – 23-кратно.

Новите камкордери Toshiba Camileo Clip, X200 и X400 ще бъдат пуснати в продажба на европейския пазар през четвъртото тримесечие на тази година, но препоръчителните им цени все още не са съобщени.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за