Xiaomi представи компактния телескоп Star Trang Telescopeс цена $89

6
1207

В рамките на събитието Xiaomi 9th Anniversary Mi Fan Festival по случай своя девети рожден ден, компанията Xiaomi представи телескопа Star Trang Telescope. Това е любителски телескоп и като всички продукти на тази компания е характерен с твърде ниската си цена – едва 599 китайски юана или около $89.

Телескопът се предоставя с два различни асферични окуляра с диаметър 23 и 10 мм, като и двата са с ъгъл на виждане 60 градуса. Окулярите осигуряват увеличение съответно 21,7х и 50х. Обективът на новия телескоп е оптична леща с многослойно покритие, подобряващо оптичните характеристики на цялата система. Изображението, показвано от телескопа е наистина много детайлно.

Към достойнствата на новото оптично устройство разработчиците подчертават портативността и уникалната конструкция, осигуряваща гъвкава индивидуална настройка, подходяща както за деца, така и за гикове. Производителят заявява, че телескопът дава възможност за удобно наблюдение на реките и езерата, планините и звездното небе.

Телескопът е оборудван със статив от неръждаема стомана. В комплекта са включени специални защитни дискове, предпазващи окулярите от надраскване и повреди. В комплекта на телескопа Star Trang Telescope е включена и чанта за неговото удобно носене.

Продажбите на телескопа Xiaomi Star Trang Telescope стартират на 9-ти април тази година заедно с другите устройства, представени в рамките на изложението Mi Fan Festival.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари