Анонсът на Amazon Kindle Fire 2 ще се състои на 31 юли

0
22

Google не е единствената компания, която ще пусне евтин таблет. В близко бъдеще, Amazon планира да анонсира второто поколение таблетен компютър Kindle Fire.

Журналистите от CNET са уверени, че анонсът на Amazon Kindle Fire 2 ще се проведе на 31 юли тази година. Освен това, Amazon най-вероятно няма да забави пускането на новия си продукт и продажбите му може да започнат още същия ден. В края на краищата, Amazon открито използва маркетинговата стратегия на Apple. По примера на последната, няма да се промени цената на това устройство. То ще получи същата цена като Amazon Kindle Fire, което е една от особеностите на политиката на Apple.

Източниците от CNET добавят, че Amazon Kindle Fire 2 ще се похвали с физически бутони за регулиране силата на звука, докато в първото поколение на таблета за тази цел имаше само сензорни бутони.

По-старата версия на Kindle Fire 2 ще предложи на потребителите 7-инчов сензорен дисплей с резолюция от 1280 х 800 пиксела. По-евтината модификация на този апарат, който според предишни слухове, ще бъде достъпен през следващото тримесечие, ще разполага със 7-инчов сензорен дисплей с резолюция от 1024 х 600 пиксела, а цената му е 149 $.

Amazon Kindle Fire 2 почти е сигурно, че ще бъде един от основните конкуренти на достъпния таблет Asus Google Nexus 7, който може би ще бъде анонсиран днес на конференцията Google I/O.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари