Компанията Enermax анонсира нова фамилия ATX компютърни захранвания. Това са захранванията Platimax D.F., включващи четири нови модела с мощност 750, 850, 1050 и 1200 W.

Всичките нови компютърни захранвания от фамилията Platimax D.F. имат модулна система за включване на кабелите, сертификати за енергийна ефективност 80 Plus Platinum, както и вентилатори с функция за самопочистване.

Захранващите блокове Enermax Platimax D.F. са с габаритни размери 160 х 150 х 86 милиметра. Използвани са японски кондензатори, способни да работят при високи температури (105°C). Максималната сила на тока достига 100 А на 12 V шина (за 1200 ватовия модел). Новите захранвания са снабдени със всевъзможни защити от използване в нестандартен режим. Производителят дава петгодишна гаранция за качество.

Охлаждането на компонентите и радиатора става чрез 120 милиметров вентилатор с автоматично регулиране на оборотите. Той се задейства, когато натоварването достигне 30-40%. Самопочистването става чрез обратно завъртане на вентилатора през първите 10 секунди от включването на устройството.

В анонса, цената на компютърните захранвания Enermax Platimax D.F. не е обявена, но едва ли ще се различава от конкурентните решения.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари