Анонс на конзолата Xbox One с 1 TB диск и нов контролер

4
52

Microsoft представи нова модификация на геймърската конзола Xbox One и сега устройството разполага с хард диск с информационен обем 1 TB, който е двойно по-голям от обема на оригиналния модел.

 

Съобщава се още, че продажбите на новата конзола ще започнат в САЩ и някои други държави на 16-ти юни тази година. Цената на конзолата е 399 американски долара. Цената на оригиналната приставка с 500 GB твърд диск е фиксирана на 349 щатски долара, като досега тази цена бе валидна в рамките на специална рекламна кампания.

 

Заедно с новата Xbox One се доставя усъвършенствания игрови контролер с подобрена ергономика и доставено стандартно 3,5 милиметрово аудио гнездо. Новият манипулатор може да обновява своя фърмуер чрез безжична връзка. Новият контролер се продава отделно при цена 65 американски долара.

 

В някои региони в началото на продажбите, заедно с новта приставка ще се подарява колекцията игри Halo: The Master Chief Collection.

 

Съобщава се още, че през есента ще започнат продажбите на аксесоара Xbox Wireless Adapter for Windows, с помощта на който ще е възможно безжичното използване на контролера от Xbox One с компютри и таблети, работещи под управлението на операционната система Windows 10.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари