Анонс на процесорния охладител be quiet! Dark Rock Slim

0
286

Портфолиото с различни охладители на германската компания be quiet! съвсем скоро ще се допълни с модела Dark Rock Slim, подходящ за процесори с TDP до 180 W. Устройството е позиционирано като по-компактен аналог на Dark Rock 4 и навярно ще заинтересува всички, които търсят ефективен, но едновременно с това, неголям охладител.

Габаритните размери на be quiet! Dark Rock Slim са 72 х 127 х 159,4 мм, при тегло 620 грама. Охладителят е съставен от медна никелирана основа, четири топлинни тръби с диаметър 6 мм, масив от алуминиеви пластини и един 120 мм вентилатор Silent Wings 3 с хидродинамичен лагер. Радиаторът има специално черно покритие, включващо керамични частички, което подобрява разсейването на топлината.

Скоростта на вентилатора не превишава 1500 оборота в минута, при което шуми не повече от 23,6 децибела. От другата страна на радиатора е направено място за поставянето на още един 120 мм вентилатор. Скобите за неговото закрепване са включени в комплекта на устройството. Вентилаторът е поставен на изолиращи вибрациите уплътнения, с което се намалява нивото на шума.

Охладителят е съвместим със сокетите Intel LGA115x, LGA1366, LGA20xx, AMD AM2(+), AM3(+), FM1, FM2(+) и AM4.

Продажбите на процесорният охладител be quiet! Dark Rock Slim са обявени за средата на месец май тази година при цена $60 или 58 евро за Европейския пазар.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари