Днес се състоя официалният анонс на новия телевизор Xiaomi Mi TV 4S, който е най-евтиното устройство от тази продуктова гама.

Xiaomi Mi TV 4S е с много красив външен вид и струва едва $190. Това е направо евтино, като се има предвид, че на пазара излиза най-съвременен 32-инчов телевизор с най-нов хардуер.

Xiaomi Mi TV 4S е оборудван с 32-инчов IPS дисплей с резолюция 1366х768 пиксела (HD+), честота на обновяване на изображението 60 Hz, време за реакция на точката 8,5 милисекунди и ъгъл на виждане по хоризонтала и вертикала 178 градуса. Телевизорът се базира на 4-ядрения процесор Amlogic T962 с тактова честота 1,5 GHz плюс интегрирания графичен ускорител Mali-450. Налични са 1 GB оперативна памет, 4 GB флаш-диск, поддържат се редица интерфейси.

Xiaomi е поставил Ethernet гнездо за жично включване към интернет, два USB порта, три HDMI интерфейса. Вместо операционна система се използва опростена версия на MIUI 9 с име Xiaomi PatchWall. Нейният интерфейс е удобен, като е предвидено и участието на дистанционно.

Вградения в телевизора софтуер дава възможност за директното възпроизвеждане на MKV, AVI и MP4 файлове. В комплекта към телевизора е включено и дистанционното Bluetooth Voice Remote Control.

Телевизорът Xiaomi Mi TV 4S може да бъде поръчан от уебсайта на производителя.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
2 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
МерлинЦецоКольоВлад Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Влад
Влад

И кое му е най-новото или съвременно?! Телевизор от най-нисък клас с добър дизайн на съответнатя цена. Може би тя е най-големия коз, предвид размера…

Мерлин
Мерлин

Блутут дистанционно, сериозни мултимедийни възможности, android базирана операционна система с приличен процесор и не-малко памет- колко по-съвременен искаш да е?

Кольо
Кольо

Тая резолюция само в България, с изключително мизерните и като качество телевизионни сигнали може да я продадат. В белият свят, хората вече под FHD не падат.

Мерлин
Мерлин

И кое точно му е мизерното освен резолюцията? Мултимедиен телевизор с Адроид базирана операционна система, възможност да възпройзвежда всякакви видео формати, блутут дистанционно за 300 лева е повече от прилично. За белия по претенциозни клиенти xiaomi има доста по-сериозни телевизори…

Цецо
Цецо

Кво се правите на интересни . Никой не ви кара да купувате.