Безжичните слушалки на OnePlus може да се казват OnePlus Buds

0
171

Успехът на безжичните слушалки Apple AirPods беше толкова голям, че след тях почти всяка компания за потребителска електроника иска да си има по един свой модел AirPods – дори HTC. Както стана ясно не отдавна, OnePlus може да бъде следващата компания, която се присъединява към купона, със собствени безжични слушалки, които могат да бъдат наречени OnePlus Buds.

Информацията идва според реномирания и редовен източник на информация Max J в социалната мрежа Twitter – същият, благодарение на чиято информация по-рано публикувахме новината, че OnePlus подготвя собствени TWS безжични слушалки, които се кани да представи официално през месец юли. Въпреки че все още нищо не е официално, слуховете зачестяват и стават все по-конкретни.

Сега в страницата си в Twitter Max J разполага с друга скица на безжичните слушалки, които може би ще бъдат наречени OnePlus Buds и ще включват калъф за съхранение и зареждане, който много прилича на този на конкурентните Apple AirPods. Светодиодната индикация видимо ще бъде позиционирана отпред, като целта ѝ е да информира потребителя за нивото на заряда на батерията на калъфа, която ще стига за поне 3 – 4 зареждания на самите слушалки според ранната информация, която имаме.

 

Всъщност новината за TWS слушалки на OnePlus не е нова и циркулира в интернет пространството още от миналия декември, а месец юли определено би бил идеален за подобно представяне. Очаква се също OnePlus да представи по-бюджетен и достъпен вариант на последния си флагман OnePlus 8, който най-вероятно ще се нарича OnePlus Z.

Не сме чули до този момент много информация за това какво да очакваме от OnePlus Buds, както можем условно да ги наричаме, но не е трудно да предположим какви ще бъдат някои от основните ключови функционалности – бързо сдвояване с OnePlus телефони, поддръжка на Google Assistant, сензорни контроли на възпроизвеждането и силата на звука и др.

Като се има предвид опитът на OnePlus през последните шест години на пазара на смартфони, бихме очаквали тези слушалки да бъдат на конкурентни цени, макар че със сигурност те няма да бъдат от ниския и бюджетен клас.

Ценообразуването ще бъде от ключово значение за това колко добре ще се продават тези напълно безжични слушалки, като освен това, важни детайли ще бъдат животът на батерията и качеството на звука, предвид засилената конкуренция в този сектор от потребителските устройства. С нетърпение очакваме да видим какво ще предложи OnePlus.

Междувременно, когато става въпрос за оригиналните AirPods на Apple, в последно време също видяхме и много слухове за разработките на Apple за тях – очакваме компанията да представи изцяло нови AirPods Studio, които ще представляват големи over ear слушалки, както и по-бюджетна версия на малките AirPods, които може да се наричат AirPods X.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари