Безжичните слушалки Beats Solo3 Wireless работят на разстояние над 120 метра от iPhone

0
433

Първите потребители, закупили безжичните слушалки Apple Beats Solo3 Wireless споделиха, че те работят на разстояние повече от 120 метра от iPhone, при условие, че спецификацията на Class 1 предполага устойчива работа на разстояние до 90 метра.

 

Потребител от MacRumors тествал новите слушалки Beats със смартфона iPhone 6 Plus. Той поставил смартфона на статив и започнал да се отдалечава от устройството. На разстояние 120 метра приемането е било съвсем уверено и едва с отдалечаването на по-голямо разстояние се появяват шумове и смущения. Дори и на 240 метра от смартфона музиката все още се чува в слушалките Beats Solo3.

Bluetooth 5.0 стандартът ще поддържа работата на безжичните устройства на разстояние да 240 метра, но iPhone 6 Plus поддържа само Bluetooth 4.0 Class 2 с обхват от едва 10 метра. По някакъв начин слушалките Solo3 Wireless заобикалят това ограничение на Bluetooth връзката.

 

Apple представи слушалките Beats Solo3 Wireless в тандем с iPhone 7, за да изглади липсата на стандартното 3,5-милиметрово аудио гнездо в смартфона. Корпорацията анонсира и новите модели EarPods, които се включват към Lightning.

Всички нови слушалки използват процесора Apple W1, който улеснява връзката с iPhone и осигурява дълго време на автономна работа.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари