Бизнес лаптопи Dell Latitude – новата ера на интелигентността

6
1312

Искало ли ви се е поне един път компютърът да чете мислите ви?

Нова серия лаптопи стават вашия най-добър приятел и предвиждат действията ви, само като се доближите.

Лаптопите Dell Latitude 5320, 5420, 5520 притежават изкуствен интелект, който се учи и адаптира към вашето поведение, за да създаде по-интелигентно и персонализирано потребителско изживяване.

Той автоматично подобрява производителността на приложението, времето на работа на батерията и други във фонов режим, така че да имате по-малко прекъсвания, независимо къде работите.

Адаптивен и умен Dell Latitude се включва автоматично към най-силната точка на Wi-fi в офиса и навън. С изключителния си интелект Dell Latitude знае, кои са най-използваните ви приложения и ги стартира още с включването на лаптопа. Това е възможно чрез технологията на Intel – Adaptix.

Лаптопът Dell Latitude е свързан с вас повече от всеки друг. Той разпознава вашето присъствие още щом се приближите към него, за да се приготви за работа посредством IR камера и Windows Hello, без дори да си вдигнете пръста. А издръжливостта на батерията, удължава комфорта ви в офиса.

А ако имате онлайн среща интелигентното аудио подобрява вашето качество на звука и намалява фоновите шумове, така че да можете да чувате и да бъдете чути, създавайки по-добро изживяване на конференцията за всички.

Нови, иновативни, интелигентни и гъвкави, такива са лаптопите на Dell пета серия. Като партньор на Dell за България, SSARM ще ви разяснят в подробности за функционалностите и работата на лаптопите – сигурна информация от сигурен източник.

2.5 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
6 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари